dimarts, 25 de juny del 2013

Concert de Festa Major (25 juny 2013)

El dimarts de Festa Major i després de les sardanes del Passeig, el grup Norai va oferir el tradicional concert de la Festa Major. Tot i que per l'horari, quasi mitjanit, era tard, hi havia molta gent que segueix el grup i, a més a més, el temps acompanyava, ja que aquest final de juny ha estat molt temperat.



Era la primera cantada a Palamós de la temporada i es van oferir totes les novetats de l'any: “Habana linda”, “La puntaire” que va ser molt celebrada, “Cançó de rem i de vela” de Lluís Llach i la cançó marinera basca “Boga, boga” que s'ha preparat perquè el grup Norai ha estat convidat a cantar les havaneres de la “Semana Grande de Bilbao”.



Una altra novetat ha estat l’havanera “El soldat de Cuba” que el grup, juntament amb el senyor Rafel Prats, han recuperat ja que estava perduda. L'àvia d'en Rafel, la senyora Narcisa Mumbardó (a qui tothom li deia Narcisa) la cantava.
Ningú del grup Norai la coneixia i totes les investigacions obertes tampoc donaven resultats, així doncs la Lourdes va treure la primera partitura, en Kevin va fer l’ harmonització per a veus i instruments i finalment es va enregistrar a Ca l'Agustí.
Aquesta havanera es va dedicar al senyor Prats que estava present a la cantada.


Cantar a L'Arbreda és deliciós. El públic escolta el concert amb molta atenció.


Molts bons comentaris sobre el repertori i la cantada en acabar el concert.