dilluns, 6 de juliol del 2009

Sant Andreu de Llavaneres


Dissabte 6 de juliol vam participar dels 30 anys de l'arribada dels Franciscans al Maresme a la Llar familiar Sant Francesc d'Assís dels germans franciscans de la creu blanca. Fou un concert molt especial, doncs en més de 10 anys que portem alguns membres del grup cantant havaneres, encara no haviem cantat mai en un centre d'aquestes característiques.

Els Germans Franciscans de Creu Blanca van arribar al Maresme ara fa 30 anys i realitzen una tasca importantíssima d'assistència a malalts incurables i a les persones que més ajuda necessiten. En aquest sentit la seva tasca és admirable, per aquest motiu el Grup Norai ens va agradar moltíssim participar d'aquesta festa i conèixer d'aprop aquesta congregació.

Ens vam trobar en un ambient molt familiar i proper, amb persones necessitades assistides pels germans, per treballadors de la casa familiar, voluntaris i òbviament per les seves respectives families. Els germans Franciscans de Creu Blanca, seguint els passos del seu fundador (Hermano Isidoro) no només atèn als malalts i pobres en les seves necessitats més bàsiques, sinó que viuen al costat de l'assistit, donant i rebent amor fraternal i bon tracte. Una tasca tant important com sovint desconeguda. Felicitats als Germans Franciscans i per molts anys puguin continuar fent aquesta important labor.

El concert va començar després de la cerimònia religiosa. Com podeu veure a les fotografies, el grup Norai (com sempre amb el Norai per davant) va delectar el públic amb cançons ben animades i populars per fer un bon fi de festa. En aquesta ocasió ens va acompanyar per primera vegada una persona molt especial que esperem que pugui venir a molts altres concerts i és que per cantar ben inspirat no hi ha res millor que estar enamorat...