divendres, 19 de juny del 2015

Vetllada al restaurant La Selvatana de Palamós.

El proppassat 19 de juny, el grup L’Espingari havia de cantar havaneres al restaurant “La Selvatana”. Una indisposició d’urgència d’un dels membres, els va impossibilitar l’assistència i va agafar el relleu el grup Norai. Esperem que el pas per l’hospital sigui sobretot sense importància i de curta durada.
Cantar a “La Selvatana” sempre és un goig perquè a part de menjar-hi molt bé tots els plats que, bàsicament són a base del millor peix de mercat de Palamós, també l’audiència està molt atenta a les havaneres perquè és un públic que coneix molt bé el gènere.
 
El grup Norai va oferir un concert clàssic començant per un valset mariner molt animat com és “La Xalana”, seguint amb “El pensament” i la famosa “La paloma” que va cantar tothom.
Gairebé sempre el grup Norai anima a cantar les tornades de les havaneres més famoses i més conegudes, però a “La Selvatana” no fa falta ja que el públic les coneix molt bé.
Norai va continuar amb un repertori ple d’animades cançons, com la rumba “Lola la tavernera”, l’havanera asturiana “La capitana”, “Bitxintxo” de José Luis Ortega Monasterio, la preciosa “La barca abandonada”, l’alegra “Mulatada”, “Tornada a Menorca” i es va estrenar l’havanera d’Antoni Mas “Un amor a cada port”.
 
Per acabar, com sempre, “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i “El meu avi”.
  Al acabar, el públic va dedicar un llarg aplaudiment a peu dret com a bon senyal de satisfacció pel concert efectuat.