dissabte, 9 de maig del 2015

Norai a “Palamós, terra de mar” (dissabte 9 maig).


El grup Norai va estar convidat a cantar havaneres al festival mariner “Palamós, terra de mar” que es va celebrar el proppassat 9-10 de maig.


El dissabte al matí, igual que en els anys anteriors, el concert d’havaneres es va celebrar al mercat per animar, encara una mica més, l’enrenou que es genera al mercat qualsevol dissabte. Just a l’entrada principal, i per abastar a tot el mercat, es va iniciar el concert, en aquesta ocasió sense el guitarrista actual, en José Luís, i va ser la Lourdes que amb el seu precís fer, igual que els sis darrers anys, va acompanyar al grup.


Com cada any a l’entrar, tothom es sorprenia de trobar música en viu al mercat. Llavors la gent s’aturava, escoltava algunes cançons i se’n anava cap a la parada per comprar i al sortir repetien l’escolta d’una o dues peces més.


Ja al final, quan s’estava cantant “La bella Lola”  va entrar un grup de joves que celebraven un comiat de solter amb gran xerinola. El conco homenatjat va cantar “La bella Lola”  amb mocador en mà al costat del grup .


Un bon final, amb anècdota i amb bona sensació i sintonia entre les parades i els compradors del moment.