dissabte, 19 de gener de 2013

L' estrena a la nova “La bella Lola”.

La taverna “La bella Lola” ha obert una nova singladura al Club de Tennis de Torre Simona a Mont-ràs. El dissabte dia 19 de gener va ser la nostra inauguració de la nova seu.

Com en les darreres ocasions, i malgrat el fred que feia, el local estava ben concorregut d' amants de les havaneres i d' amics d' altres grups o relacionats directament en aquest món.

A més a més era un dia especial, ja que una amiga nostra, i filla d' en Lluís, celebrava el seu 30è aniversari amb tota la família i això va motivar que se li dediquessin moltes havaneres: “Ulls verds” per a ella, “Vestida de nit” per al seu company, “Rosina” per a l'àvia, “Mulatada” pel sogre...En aquesta vetllada es va aprofitar per estrenar, per primer cop, algunes de les cançons que s' han preparat per la propera temporada estiuenca: el candombé argentí ja esmentat “Mulatada”, “El pensament” de Josep Bastons i lletra de Narcisa Oliver, “Ciutat de Parella” recuperada després d' anys de no cantar-la...La vetllada va ser molt divertida. Es van ballar la rumba “Lola la tavernera” i el fado-bolero portuguès “Maria Lisboa”. Molts anaven corejant les cançons que Norai oferia i d' altres les seguien picant de mans.

Acabar va ser difícil, ja que el públic, molt participatiu, demanava més repertori i repeticions com “Mingulay boat song”, “La barca abandonada”, “Mulatada” i d'altres.
De la taverna “La bella Lola” se’n surt tard i satisfet.

Cap comentari: