dissabte, 22 d’octubre del 2011

III Concert solidari d'havaneres



El dissabte dia 22 d’octubre NORAI va obrir la III Edició de la Cantada d’Havaneres Solidària, en benefici del C.E.E. els Àngels, situat a Palamós.
L’objectiu únic d’aquest concert és recaptar fons econòmic per a fer possible la contractació d’un professor/a d’educació musical especialitzat amb alumnes amb discapacitats, a fi de poder-los impartir una teràpia musical que els sigui beneficiosa.


La presentació de la Meli Ramírez ens va situar en un mar poètic mariner a través del qual tots anàvem mar endins, primer amb l’Antoni Mas al piano i veu de l’Assumpta Fontanals qui crearen un clima molt màgic amb la seva interpretació especialment sensible.





A continuació Port-Bó ens va fer pescar peixos de tots colors i mides, apropant-nos ja a mars més costaners fins a tocar terra amb el cant de la sardana.





Per acabar varem arribar a port, on Norai ens lligava fort amb cançons marineres d’aquí mateix i d’altres ports com Weep Jambory de Liverpool.





Per acabar, seguint les indicacions de la presentació, tots els cantaires varen interpretar conjuntament El barri antic, Lola la tavernera, Dels teu ulls, A mar oberta. Tot un plaer de cançons marineres interpretades a tres veus i amb tres instruments de corda, piano, guitarra i mandolina. Un escenari de luxe per una causa solidària que recollia la resposta del nostre poble.
La directora del centre Els Àngels i la presidenta de l’AMPA, així com els responsables dels que imparteixen la música a aquests alumnes, donaren una breu i clara explicació amb sensibilitat del seu treball i dedicació a aquests nens/es.
Amb l’agraïment de la Regidora de Cultura i Turisme i el lliurement d’obsequis i del xec per l’import de 1000 € recollits en la vetllada i arrodonit per Norai, es clausurava la III Edició, tot emplaçant-nos al proper any.

NORAI.
Palamós, 22 d’octubre de 2011