dimecres, 7 d’octubre del 2009

Notícia del concert d'aquest dissabte a Ràdio Palamós

Avui, en l'informatiu de Ràdio Palamós ha sortit la notícia del concert del conjunt d'havaneres Norai de Palamós previst per al proper dissabte. Us transcric la notícia, tot i que la podreu trobar al link següent: notícia Ràdio Palamós.

Norai organitza un concert d'havaneres benèfic.
El grup palamosí d’havaneres Norai organitza un concert a benefici del col•legi d’educació especial Els Àngels. El concert es farà aquest pròxim dissabte al teatre La Gorga. A banda de Norai, també hi participaran els grups Els Cremats, Morralla i Veus de l’Estany. Joan Torras, del grup Norai, ha explicat avui a Ràdio Palamós d'on va sortir la idea de fer aquest concert benèfic.

Els diners recaptats es destinaran a la contractació d'un especialista d'educació musical per al centre Els Àngels de Palamós. Aquesta escola acull alumnes d'entre 3 i 21 anys d'edat, amb necessitats educatives especials derivades de retard o transtorns globals de participació. Els grups que actuaran dissabte, a banda de l'esmentat Norai, seran Els Cremats, de Palafrugell, Morralla, de Pallejà, i Veus de l'Estany, de Perpinyà. Joan Torras ha destacat la presència desinteressada d'aquests grups i també la col·laboració d'altres persones i entitats.

El concert en benefici del col·legi d'educació especial Els Àngels es farà aquest dissabte, a les set de la tarda, al teatre La Gorga. Les entrades tenen un preu únic de cinc euros i ja es poden reservar a les oficines de l'Àrea de Cultura, a La Gorga mateix.