diumenge, 16 d’agost del 2009

Un Norai a la Molina


Diumenge dia 9 d’agost ens vam desplaçar fins al cor del Pirineu Gironí per cantar a La Molina (Alp), concretament a una carpa instal·lada a la plaça de la Verge de la Neu, ja que degut a les inclemències del temps no fou possible cantar en la ubicació inicialment prevista (davant del restaurant Can Bosch).

A pesar dels 10 graus de temperatura (molt sorprenents per a nosaltres en una època francament calurosa a les nostres contrades) el públic va anar omplint els seients situats davant l’ampli escenari. Entre el públic hi havia persones de Blanes, Sant Feliu de Guíxols, Granollers, Tarragona, etc. tots ells van destacar la gran frescor i tranquil·litat que troben, durant el mes de juliol i agost, a la Cerdanya en contraposició als estius calurosos, “xafogosos” i replets de gent que vivim a la nostra fantàstica Costa Brava.
En el primer terme de l’escenari el nostre estimat Norai (obra de Frederic Frigola), que en aquest concert va estrenar “gassa” feta especialment per nosaltres pel Pescador de Palamós Ramon Valls. Tampoc hi faltava la xarxa que ens va regalar en Francesc Subirats. No deixa de ser curiós veure un norai, amb la seva respectiva “gassa” a la Molina.

Cap a les 22’15 vam iniciar el concert. Com sempre el Vell Pescador va obrir el nostre repertori, seguit del Pirata Joan Torrellas, la Rosina, Ciutat de Parella, Salió de Jamaica, La Barca Xica, la Xalana, els Ulls Verds i el marxant. A continuació vam saborejar un gustós cremat i cap a quarts d’una finalitzavem la nostra actuació. En la segona part es van poder sentir cançons con la Gavina (amb la Lourdes de veu solista), la Maria Dolores, la Balada d’en Lucas, Dels teus ulls, Arri Pauleta, el Canó de Palamós, Mingulay boat song i finalment les obligades Bella Lola i Meu Avi. Sens dubte vam felicitar (cosa no gaire freqüent) l’atent públic que ens va escoltar durant tota l’actuació.