dimarts, 9 de juny del 2009

Excel·lent cantada a Banyoles

Diumenge dia 7 de juny, com ja heu pogut veure en el post anterior, vam cantar a la capital del Pla de l'Estany. A quarts de cinc arriba el grup Norai de Palamós a Banyoles per fer les corresponents proves de so. A la primera foto tenim en Josep Ribas provant el micro...

Cal dir que hem patit una mica ja que els homes dels temps havíen anunciat pluges el diumenge a la tarda, però afortunament (una vegada més) es van equivocar i no només no vam tenir pluja sinó que vam gaudir, en alguns moments, de clapes de sol.

El concert s'emmarcava en la cloenda de la 32a Exposició de Flors de Banyoles, una exposició en la que, com va dir l'alcalde de Banyoles (Miquel Noguer) tota la ciutat i altres pobles de la comarca hi participen desinteressadament. Vam començar ben puntuals a les 18 hores i des de l'inici ja ens vam adonar que teníem al davant un bon públic, d'aquells que escolten i participen de les cançons. Vell pescador, Al Pirata Joan Torrellas, Salió de Jamaica, Rosina, etc. es van anar succeïnt i el temps ens va passar volant fins al punt que la gent volia més cançons a pesar d'estar més de dues hores a dalt de l'escenari. La varietat estilística, instrumental (guitarra, mandolina, mandola, acordió, flauta, flaviol i percussió) i de repertori va agradar molt al públic.

Vam acabar, com sempre, amb la Bella Lola (sort d'una senyora que li va deixar un mocador a en Josep) i el meu avi.

En definitiva, una d'aquelles cantades que deixen bon regust de boca. Ja va quedar clar que, en un moment o altre, tornarem a la ciutat de l'estany on la gent escolta, canta, riu i sobretot gaudeix la música marinera del grup Norai.