diumenge, 12 d’abril de 2009

Presentació superada!Després d'escalfar la veu als vestidors de la Gorga pugem cap a l'escenari. Són les 20 h i encara entra gent al teatre auditori la Gorga! Tenim ganes de començar però els llums no s'apaguen. A les 20'12 en Josep rep un sms de la seva germana: s'ha d ser .tual! tothom està esperant! Té raó, però encara entra gent.

A les 20'15 començem, llums de sala apagats, s'il·lumina tènuament l'escenari, ambient de port... entra en escena en Josep, en aquells moments un espontani del públic, enmig del silenci, crida: GUAPOOO!! (treballarà a l'ONCE o realment sóc guapo? - es pregunta en Josep).

Comença la conversa amb el Norai (veu de Miquel Monzonis de la Gespa Teatre) al cap poc van entrant en escena en Lluís, en Joan, la Lourdes i en Kevin. El Norai és un personatge molt curiós que s'interessa per cadascun dels components del grup, entre cançó i cançó anem explicant qui som, d'on venim i perquè estem aquí. Comencem fent un homenatge a la Coral el Progrés de Palamós cantant l'única sardana coneguda del Mestre Santiago Bañeras i Goday: A Palamós fan pipes. Seguidament comencem una petita mostra del nostre repertori: Canó de Palamós, Ciutat de parella, Rosina, Xalana, la Gavina, Salió de Jamaica, Al pirata Joan Torrellas, MAria Dolores, Arri Pauleta, BAlada d'en Lucas, la Bella Lola, el marxant.
El guió, escrit per en Joan Torras, combina música i tradició, les peces encaixen bé amb el text i la història es va succeïnt.

La història ha agradat i la música també, la nostra sensació és que s'ha fet curt i ens ho hem passat molt bé i pel que sembla el públic té el mateix sentiment. Acabem fent un sincer agraïment a tota la gent que ens ha ajudat i ens està ajudant:
Pere Hoste (fantàstic fotògraf i dissenyador del CD promocional)
Ramon Ribas i Josep Lluís Ventura (autors, juntament amb Pere Hoste, del logo).
Agustí Casademont (tècnic de so).
Pitu Gorgues (tècnic de llum).
Miquel Monzonis (veu del norai).
Pilar Martí (diapositives).
Ajuntament de Palamós (regidora de cultura Maria Gràcia Artigues)
I tota la gent que ens ha vingut a sentir. PRESENTACIÓ SUPERADA, GRÀCIES!

Cap comentari: